Endnu en gang vil rapper og skuespiller LL Cool J være vært for prisuddelingen, som for 58. gang uddeler priser til årets bedste musikalske udgivelser. Taylor Swift forventes åbne showet med en sang fra det nominerede  album 1989.

Showet kan ses d. 15. februar og vises på CBS. Showet starter 7 p.m. Central, 8 p.m. Eastern, 5 p.m. Pacific. Det betyder, at showet starter klokken 2  i nat dansk tid. Indtil da kan du se uddelingen af priser, som uddeles til det såkaldt Grammy pre-show på CBS’ hjemmeside.

Interviews fra den røde løber sendes direkte og kan ses på Grammyuddelingens egen hjemmeside.

Så hvem kan du glæde dig til at se optræde og præsentere? Vi glæder os særligt til at se Adele, Lady Gaga, The Weeknd og Hollywood Vampires.

Performers:

  • Adele
  • Alabama Shakes
  • Joey Alexander
  • James Bay and Tori Kelly
  • Justin Bieber and Jack U
  • Luke  Bryan, John Legend, Demi Lovato, and Meghan Trainor with Lionel Richie
  • Andra Day and Ellie Goulding
  • Eagles with Jackson Browne in a tribute to Glenn Frey
  • The cast of Hamilton
  • Hollywood Vampires (Alice Cooper, Johnny Depp, and Joe Perry)
  • Sam Hunt and Carrie Underwood
  • Kendrick Lamar
  • Little Big Town
  • Miguel
  • Pitbull, Travis Barker, and Robin Thicke
  • Rihanna
  • Chris Stapleton, Gary Clark Jr., Bonnie Raitt in a tribute to B.B. King
  • Taylor Swifte
  • The Weeknd

Presenters:

  • Cam
  • Stephen Colbert
  • Common
  • James Corden
  • Kaley Cuoco
  • Selena Gomez
  • Ariana Grande
  • Ice Cube
  • O’Shea Jackson Jr.
  • Anna Kendrick
  • Seth MacFarlane
  • Ryan Seacrest
  • Ed Sheeran
  • Sam Smith
LÆS OGSÅ:  Oscar-uddelingen 2017: Se alle vinderne