Now Reading
Her er 7 kendte, der gerne vil hoste Oscar-uddelingen

Her er 7 kendte, der gerne vil hoste Oscar-uddelingen

Efter Kevin Hart valgte at trække sig som årets Oscar-vært, har flere kendte meldt sig ledige og klar til at træde i værtstøjet.

Kort tid efter det blev annonceret, at komiker Kevin Hart havde fået æren af at være vært til årets Oscar-uddeling, dukkede en række gamle Tweets op, som resulterede i, at Hart blev beskyldt for at være homofob. Ifølge Hart fik han et ultimatum fra Akademiet om at give en offentlig undskyldning eller trække sig som vært. Han nægtede at give en undskyldning på ny, da han i tidligere interviews har talt om de omtalte Tweets.

Det betyder, at Akademiet nu – mindre end to måneder inden det kommende show – fortsat ikke har fundet en ny vært. Men der er masser af vælge imellem. Både Whoopi Goldberg, Busy Philips og Rob Lowe har meldt sig klar til at hoste, hvis det skulle blive nødvendigt.

Whoopi Goldberg

“Hvis du vil være vært-løs, så er det jeres ret,” sagde Whoopi Goldberg i et afsnit af The View på ABC. “Jeg synes, det er en dum idé, fordi folk har brug for nogen til at tage dem gennem tingene og sørge for tingene, når de sker. Jeg er klar over, at jeg nok ikke er alles første valg, men… Jeg er også problematisk. Halvdelen af landet er nogle gange virkelig sure på mig, den anden halvdel er okay indtil i morgen, og så er de sure på mig.”

Det ville ikke være første gang, Goldberg hostede Oscar-uddelingen. Hun har nemlig været vært hele fire gange. Første gang i 1993, 1995, 1998 og senest i 2001.

 

Busy Philips

Den talkshow-aktuelle Busy Philips ville være den ultimative white girl-vært, men det kunne måske også fungere. Gratis Starbucks til alle, anyone?

 

Awkwafina

“Hvis de ringer til mig, ville jeg gøre det… Selvfølgelig, hvorfor ikke, det er Oscar-uddelingen!” sagde Awkwafina i et interview med Access Hollywood, da de fangede hende på den røde løber og spurgte, om hun kunne se sig selv i værtsrollen til den store prisuddeling.

 

Rob Lowe

Rob Lowe har ikke været Oscar-vært før. Til gengæld har han taget del i et helt håbløst åbningsnummer til uddelingen, så måske ville det være på sin plads at give ham en chance? Lowe har endda tilbudt at hoste som sin famøse Behind the Candelabra-karakter, og det kunne vi faktisk godt se for os. Meta, meta, meta!

 

Ken Jeong

“Hvis jeg ikke bliver værten til Oscar-uddelingen, vil jeg anse ikke blot min karriere, men mit liv som en fiasko.” Jeong ville faktisk ikke være et helt dårligt bud

 

Tom Green

Gilmore Girls’ Scott Patterson

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top