Opdatering 6/12 kl. 03:00:

Det er nu officielt blevet bekræftet, at Jimmy Kimmel skal være årets vært til Oscar-uddelingen 2017.

Talkshowvært Jimmy Kimmel bekræftede i aftes, at han skal være årets vært, når den 89. udgave af Oscaruddelingen sendes den 26. februar.

Akademiets præsident, Cheryl Boone Isaacs, siger i en officiel meddelelse, at Kimmel besidder en helt særlig evne til at ramme publikum på en positiv og entusiastisk måde.

“Han ved, hvem han er, han kender publikummet, og han ved, hvordan man styrer et skib med mange dele i bevægelse. Vi er glade for, at han har sagt ja til at hoste vores show.”

Uddelingen finder som altid sted i the Dolby Theatre i Hollywood, Los Angeles og bliver sendt live verden over til mere end en milliard seere.


Hvis man skal tro på rygterne, så ser det ud til, at årets Oscar-vært bliver talk show-værten Jimmy Kimmel.

Det er ingen hemmelighed, at Oscaruddelingen bliver sendt i samarbejde med den amerikanske tv-kanal ABC, som for kort tid siden genforhandlede kontrakten med den prominente prisuddeling.

Nu rapporterer Variety, at årets Oscar-vært bliver Jimmy Kimmel, der til daglig er vært på talkshowet Jimmy Kimmel Live! og har været det siden 2003. Rygtet er endnu ikke blevet bekræftet af Oscarakademiet, men det ville ikke komme som en overraskelse, hvis Kimmel er årets udvalgte. Han er et af de mest kendte ansigter ABC har at byde på, og han hostede tidligere på Emmyuddelingen, som han fik blandet kritik for.

LÆS OGSÅ:
Golden Globe Awards: Her er alle vinderne

Hvis Kimmel bliver årets Osvar-vært, så bliver han den første nogensinde til at hoste både Emmyuddelingen og Oscaruddelingen indenfor det samme år.

Oscaruddelingen bliver afholdt den 26. februar 2017.

Fortsættelse følger.