Jennifer Lopez blev i nat hædret med æresprisen til årets MTV Video Music Awards.

Hvis du troede, Jennifer Lopez var passé, så tager du grueligt fejl. J.Lo, der i nat modtag Video Vanguard-prisen til årets VMA, leverede et solidt sceneshow, der beviste, at hun i den grad stadig er med i gamet.

Den 49-årige entertainer leverede en lang stribe af hits med Waiting for TonightOn the FloorDance AgainAin’t Your MamaBootyLove Don’t Cost a ThingGet Right, All I Have, Jenny From the Block, I’m Real, Ain’t It Funny og til sidst Dinero.

J.Lo fik besøg på scenen af Ja Rule under I’m Real og Ain’t It Funny og efterfølgende af mr. I won’t go down on a woman DJ Khaled (hvor må det være fantastisk at kunne bygge en karriere på at stå og råbe ting på scenen).

Årets MTV Video Music Awards 2018 blev afholdt i Radio City Music Hall i New York City, og du kan se showet på MTV Danmark, der løbende genudsendes i løbet af de næste par dage.

Se Jennifer Lopez’ optræden nedenfor:

Efterfølgende gav Jennifer en følelsesladet takketale, hvor hun blandt andet startede ud med at tanke sine to børn, sin team og resten af familien og selvfølgelig også sine fans. Og så sagde hun selvfølgelig også tak til A-Rod aka Alex Rodriguez, som Lopez er forlovet kærester med.

LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: Metallica 'Hardwired... To Self-destruct'

Se Jennifers takketale nedenfor: