Alicia Vikander og Ben Wheatley slår pjalterne sammen for at lave ny film om kvinder med shotguns og kæmpekrabber. Lyder det som noget?

Hvis du kender det mindste til de film, som Ben Wheatley skruer sammen, så ved du, at tingene godt kan gå hen og blive en anelse mærkelige. Men han er også en instruktør, der absolut forstår at lave interessante projekter. Oven i det er han også begyndt at arbejde med større og større stjerner. Eksempelvis har han senest arbejdet sammen med Brie Larson og Armie Hammer i den kommende film Free Fire. Og i hans næste projekt har han sikret sig den Oscar-vindende svenske skuespillerinde Alicia Vikander til filmen Freakshift.

Filmen handler om en række politibetjente, der rykker ud på et alarmopkald angående monstre, der kommer væltende ud af jorden. Meh, tænker du måske, men Wheatley kan heldigvis pitche filmen på en meget bedre måde, end vi kan.

“Den handler om kvinder med shotguns, der kæmper mod kæmpe krabber,” siger han til The Independent. “Der har du det. Det sælger sig selv.”

Uh, ja?! Vi er klar!

Filmen har været et projekt, som Wheatley har forsøgt at få lavet i flere år, men det har ikke været helt nemt at få finansieret projektet, og det har været årsagen til, at det for en tid er blevet lagt på hylden.

LÆS OGSÅ:
Matt Damon afslører: Derfor er Donald Trump med i 'Alene hjemme 2'

Alicia Vikander er i øjeblikket i gang med at indspille den nye Tomb Raider-film, men Wheatley er en effektiv instruktør, der arbejder hurtigt, og vi kan derfor godt forvente at se Freakshift på filmfestivalerne, der kører i slutningen af 2018.

Se Alicia Vikander i rollen som Lara Croft i Tomb Raider nedenfor: