Anne Hathaways Oscar-moment var ikke helt det, hun havde forestillet sig, det skulle være.

Den 33-årige skuespiller åbner for første gang op om det bagslag, hun oplevede, efter hun havde modtaget en Oscar for sin rolle i Les Miserables i 2013. Hathaway blev nemlig beskyldt for at levere en lidt for indøvet takketale.

“Jeg følte mig meget utilpas. Jeg blev en smule vanvittig efter den film, og det var ikke gået væk endnu,” fortæller hun til The Guardian, hvor hun referer til sin rolle som den prostituerede Fantine i Les Miserables. “Så skulle jeg stille mig op foran folk og føle noget, jeg ikke føler, hvilket er ukompliceret glæde. Det er jo klart, du vinder en Oscar, og det er meningen, du skal være glad. Det følte jeg ikke.”

Hathaway fortæller også, at hun følte sig skyldig over sin overdådige livsstil.

“Jeg følte, det var forkert, at jeg stod der i en kjole, der kostede mere end nogle mennesker kommer til at eje i hele deres liv og at vinde en pris for at portrættere smerte, som stadigvæk føltes meget som en del af vores kollektive oplevelse som mennesker,” forklarer hun. “Jeg prøvede at lade som om, at jeg var glad, og det blev jeg kaldt ud for – i høj grad. Det er sandheden, og det er, hvad der skete. Det er surt. Men det du lærer fra det, er, at du kun føler, at du kan dø af forlegenhed, du dør faktisk ikke.”

LÆS OGSÅ:
Er Idris Elba den nye James Bond?

Dem der rent faktisk stadigvæk godt kan lide Anne Hathaway, kan glæde sig til at se hende i den kommende Ocean’s film.

LÆS OGSÅ: Rihanna og Anne Hathaway skal spille sammen i ny Ocean’s film