Now Reading
Bekræftet: Andy Serkis skal instruere ‘Venom 2’

Bekræftet: Andy Serkis skal instruere ‘Venom 2’

Efterfølgeren til Venom har officielt fundet sin instruktør.

Skuespiller og instruktør Andy Serkis skal erstatte Ruben Fleischer, der instruerede den første film fra 2018. Serkis bekræftede tirsdag nyheden på Twitter, hvor han tweetede et billede af sig selv med en udgave af tegneserien i hånden.

 

Venom 2 bliver Serkis’ tredje film som instruktør. Han har tidligere instrueret den historiske kærlighedsfilm Breathe fra 2017 og en adaptering af Junglebogen med Mowgli: Legend of the Jungle fra 2018. Serkis er muligvis bedst kendt for sit motion capture-arbejde som Caesar i War for the Planet of the Apes (2017) og naturligvis også som Gollum i Ringenes Herre. Serkis’ omfattende erfaring med CG og motion capture er ifølge Hollywood Reporter en af årsagerne til, at han sikrede sig instruktørjobbet.

See Also
Brad Pitt i Ad Astra (2019)

Kelly Marcel er bekræftet som filmens manuskriptforfatter. Ud over at have skrevet manuskriptet til den første Venom-film, står hun også bag manuskripterne til Fifty Shades of Grey (2015), Saving Mr. Banks (2013) og naturligvis den første Venom-film.

Selvom Venom scorede blandede anmeldelser, var filmen en kæmpe publikumsucces, hvorfor det da heller ikke er underligt, at filmen allerede nu får en to’er. Filmen indtjente mere end 850 millioner dollars på verdensplan.

Venom 2 forventes at få premiere i de danske biografer d. 1. oktober 2020.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top