Now Reading
Ben Affleck slår fast: Jeg er stadigvæk Batman, hvis Warner Bros. vil have mig

Ben Affleck slår fast: Jeg er stadigvæk Batman, hvis Warner Bros. vil have mig

Rygterne er her til aften blevet ryddet af bordet – næsten da. Don’t believe the hype, people. Ben Affleck er Batman!

Det var en artikel fra The Hollywood Reporter, der fik DC-fans på den anden ende for få dage siden. Artiklen hintede nemlig, at Ben Affleck gerne ville trække sig fra Batman-rollen og blive skrevet ud. Men nu slår skuespilleren fast, at han bestemt ikke er på vej ud af DC-universet, og at han er mere end taknemmelig over at få lov til at spille den ikoniske karakter.

“Lad mig være helt tydelig. Jeg er den heldigste fyr i verden. Batman er den sejeste fucking rolle i noget univers – DC, Marvel.. Det er fantastisk. Og jeg er så begejstret over at gøre det.”

LÆS OGSÅ: Er det slut med Ben Affleck som Batman?

“Jeg ved, der var en misforståelse, fordi jeg ikke instruerede filmen, at jeg måske ikke var entusiastisk omkring det. Det er fucking fantastisk, og jeg kan stadigvæk ikke begribe at efter to film.. Jeg har den her helt fantastiske historie med det fantastiske selskab [Warner Bros., red.],” sagde en smilende Ben Affleck til publikummet i Hal H til årets San Diego Comic Con. “De [Warner Bros.] siger, jeg er Batman, og jeg tror på dem.”

Hvis Warner Brothers ringer

Efter panelet fik Ben talt lidt med Entertainment Weekly, hvor han afslørede, at det endnu ikke er på plads, om han rent faktisk skal spille med i den kommende Batman-film.

“Jeg har lavet de to film. Jeg har altid haft intentionen om at lave en tredje, hvis Warners vil lave den. Hvis Battelefonen ringer, så svarer jeg.”

Så i bund og grund er ingenting på plads endnu.

De sidste par dage har man spekuleret over, om det muligvis kunne være den nye Batman-instruktør Matt Reeves, der vil have Ben Affleck ud af franchisen, men han slår fast, at det er ham, der er har kappen på, og at han er ekstatisk over at skulle arbejde sammen med Reeves.

See Also

“Jeg ville være en fucking abe på gulvet for Matt Reeves.”

Damage control much? Nå, men så fik vi da det på plads.  I det mindste kan vi da glæde os over, at vi får lov til at opleve Ben som Batman mindst én gang mere. Det kan godt være, han fik mange hug for sin rolle i Dawn of Justice, men vi var nu godt tilfredse med Afflecks version af Batman. Mere af det, tak!

Se videoen nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top