Now Reading
Ben Afflecks ‘The Accountant’ får en efterfølger

Ben Afflecks ‘The Accountant’ får en efterfølger

Ben Affleck i 'The Accountant'

Ben Affleck spillede i efteråret sidste år verdens sejeste revisor. Nu vender han tilbage med en to’er til The Accountant.

Warner Bros. forbereder sig på at starte indspilningerne til en efterfølger til The Accountant, der havde premiere i de danske biografer i efteråret. Deadline rapporterer, at både Ben Affleck, manuskriptforfatter Bill Dubuque og instruktør Gavin O’Connor er nemlig i fuld gang med at forhandle en ny aftale med produktionsselskabet. Det forventes desuden også, at Jon Berthal vil vende tilbage.

Den første film, der klarede sig godt både blandt det danske og amerikanske biografpublikum, handlede om den velfungerende autist Christian Wolff, der efter en hård barndom har udviklet en lang række interessante evner. Som voksen får han job som revisor i en virksomhed, der ordner bøgerne for en række forskellige kriminelle organisationer.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Ben Afflecks ‘The Accountant’

Det er ikke den slags film, som Warner Bros. normalt ville gå efter at få lavet en to’er med, men når man har lavet en film, der har kostet 44 millioner dollars at lave, og som indtjener 155 millioner, så er det ret åbenlyst, hvad der er det kloge at gøre.

See Also

Ben Afflecks næste store rolle vil være som Bruce Wayne aka Batman i den kommende Justice League, der får premiere til november.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top