Reboots her, reboots der, reboots alle vegne. Alt vender tilbage, og Charlie’s Angels er ingen undtagelse. De tre nye engle er i dag blevet offentliggjort.

Kristen StewartNaomi Scott og Ella Balinska har ifølge Variety sikret sig hovedrollerne i det kommende Charlie’s Angels-reboot, der skal instrueres af Elizabeth Banks, der desuden også vil producere filmen sammen med Max Hendelman. Filmens manuskript er skrevet af Jay Basu (The Girl in the Spider’s Web) og Banks.

Filmen kommer til at handle om en helt ny generation af engle, der arbejder for den mystiske Charlie. Siden den originale film, er Townsend Agency vokset betydeligt og gået globalt, og der findes nu agenter i en lang række forskellige stillinger spredt ud over hele verden, og det er altså et af de teams, vi kommer til at møde i den nye udgave af det originale reboot fra 70’erne og naturligvis også versionen fra 2000 med Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu i hovedrollerne.

Kristen Stewart kender de fleste af os jo naturligvis fra Twilight-filmene, men hun har efterfølgende fået opbygget en stærk filmografi, der flere gange har ledt hende til Cannes og desuden gjort hende modtager af den prestigefyldte pris César for sin rolle i Clouds of Sild Maria.

LÆS OGSÅ:
Kristen Stewart møder det overnaturlige i trailer til 'Personal Shopper'

Naomi Scott har du potentielt været mere eller mindre heldig at fange i Power Rangers-filmen fra 2017, hvor hun spillede Kimberly aka den lyserøde power ranger. Men hvem så den film, ærlig talt?

Ella Balinska er der måske lidt mindre sandsynlighed for, at du har fanget i noget. Det er nemlig ikke mange film og serier, hun har medvirket i. Udover en lang række kortfilm, har hun blandt andet medvirket i serien Casualty og Kriminalkommissær Barnaby.

Det nye reboot af Charlie’s Angels forvente at få premiere i de amerikanske biografer den 7. juni 2019.