Instruktøren bag filmsuccessen Deadpool, Tim Miller, forlader Deadpool 2 efter uenigheder med hovedrolleindehaveren Ryan Reynolds.

Tim Miller og Ryan Reynolds havde forskellige holdninger til, hvordan Deadpool 2 skulle fortsætte filmserien, hvilket resulterede i Tim Millers exit. Miller var ikke officielt blevet indstillet til at instruere Deadpool 2, men han var dog i gang med at udarbejde manuskriptet.

Dette er lidt af et chok for fans af den originale film. Deadpool-filmen formåede at vise den røde spandex-iklædte superhelt rigtigt, og som han oprindelidt er tænkt i hans tegneserie. Det viste at holdet bag filmen, og ikke mindst Miller, forstod figuren, og der blev således også taget afstand til den version af Deadpool vi så i X-Men Origins: Wolverine.

Deadpool 2 står til at få premiere i 2018, stadig med Ryan Reynolds i hovedrollen. Reynolds der har fået fornyet popularitet, er på mange punkter, ligesom Robert Downey Jr og Iron Man, blevet synonymt med figuren Deadpool, og vi må håbe at tabet af Miller ikke bliver fatalt for den lovende filmserie.

LÆS OGSÅ:
Charlize Theron er cool som aldrig før i ny trailer til 'Atomic Blonde'