I en ny og bemærkelsesværdig dokumentar fortæller danske kvinder ærligt om deres seksualitet, fantasier og om alle de ting vi normalt ikke taler om.

To danske filminstruktører, Lea Glob og Mette Carla Albrechtsen, har gjort det til deres opgave at sætte fokus på danske kvinders seksualitet. I deres nye dokumentar VENUS – Let’s talk about sex fortæller unge danske kvinder om deres lyster og fantasier i soveværelset.

VENUS – Let’s talk about sex tager i virkeligheden udgangspunkt i instruktørernes forhold til deres egen seksualitet. Med en stor dosis nysgerrighed og personlige erfaringer, besluttede de sig for at udforske erotikken fra kvinders perspektiv.

Mere end 100 kvinder dukkede op da de to instruktører søgte medvirkende som skulle give inspiration til en erotisk fortælling. En af instruktørerne skabte et filmstudie i hendes eget soveværelse, hvor almindelige kvinder mødte op for at fortælle om deres seksuelle oplevelser.

Efterhånden som historierne blev flere og flere, gik det op for de to skabere, at de uvidende var i fuld gang med optagelserne til filmen. Rammerne var sat: En ærlig, oprigtig og sårbar fortælling om kvindernes forhold til sex, om lysten, ulysten, fantasierne, følelserne, opdagelserne og alt det, vi normalt aldrig taler om.

Resultatet er en poetisk fortælling om unge danske kvinders seksualitet fortalt af selvsamme kvinder.

LÆS OGSÅ:
Kom med til MET Gala

VENUS – Let’s talk about sex får premiere 8. marts 2017.

Se traileren til filmen nedenfor: