Brad Pitt og Leonardo DiCaprio skal spille sammen! I en Tarantino-film. Kunne man bede om mere?

Den 54-årige Fury-stjerne og den 43-årige The Revenant-stjerne forventes at skulle spille sammen i den kommende Quentin Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood, der både er skrevet og instrueret af Tarantino.

Filmen finder sted i Los Angeles i 1969 i en tid, som Tarantino beskriver som “hippy-Hollywood.” Det skriver Variety.

Leonardo DiCaprio skal spille rollen som Rick Dalton – en tidligere stjerne fra en tv-western-serie. Brad Pitt skal spille hans stuntdouble, Cliff Booth.

“Begge kæmper med at klare det i et Hollywood, de ikke kan genkende længere,” siger Tarantino. “Men Rick har en meget berømt nabo… Sharon Tate.”

“Jeg har arbejdet på manuskriptet i fire år og har også boet i Los Angeles County det meste af mit liv, inklusive i 1969, da jeg var syv år gammel,” tilføjer han. “Jeg er meget spændt på at fortælle den her historie om et L.A. og et Hollywood, der ikke eksisterer længere. Og jeg kunne ikke være gladere over den dynamiske sammensætning af DiCaprio og Pitt som Rick og Cliff.”

Tarantino har tidligere arbejdet med DiCaprio i filmen Django Unchained og med Brad Pitt i Inglorious Basterds. Begge film sikrede sig Oscar-statuetter.

Once Upon a Time in Hollywood bliver Tarantinos første film, der skal udgives uden The Weinstein Company, og den forventes at lande i de amerikanske biografer den 9. august 2019 – på 50-års dagen for Manson-drabene.

LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: Bad Santa 2