Kan det være sandt? Er Idris Elba virkelig den nye James Bond? Ifølge Bond-produceren er det i hvert fald en mulighed.

Lige siden Daniel Craig bitchede over, at det slet ikke var sjovt at lave Bond-film, har der været spekulationer omkring, hvem der skal have æren af at spille den ikoniske Bond-karakter i de næste film.

The Daily Star var til stede, da instruktør Antoine Fuqua afslørede en række detaljer om en samtale, han har haft med kvinden, der styrer alt, når det kommer til Bond, nemlig producer Barbara Broccoli.

Broccoli kunne afsløre, at hun mente, det var “på tide”, at karakteren blev spillet af en sort skuespiller, og at det “kommer til at ske på et tidspunkt”. Herfra var Fuqua ikke bleg for selv at pege på Idris Elba som en potentiel mulighed.

“Idris kunne gøre det, hvis han var i form,” sagde instruktøren. “Du skal bruge en før, der har en fysisk stærk tilstedeværelse. Det har Idris.”

Internettet gik ikke så overraskende i svime over, at Elba blev nævnt som en mulig James Bond, og det er ikke så få, der synes, at det er en voldsomt god idé caste ham i rollen. Elba selv fangede da også hypen, og teasede efterfølgende alle sine Twitter-følgere:

Flere af hans følgere tolkede det, som at skuespilleren nu havde bekræftet, at han havde fået rollen, men kort tid efter skrev endnu et Tweet, der læste: “Don’t believe the HYPE…”

LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: 'Paterson' er poesi på film

James Bond er blevet spillet af hvide mænd i mere end 50 år, og hvis valget falder på Elba, kan man roligt kalde det et historisk valg.

Andre potentielle Bond-arvetagere er eksempelvis Tom Hiddleston og beef cake Henry Cavill, der begge kunne være potentielle gode Bonds. Sidstnævnte hepper vi klart på, men Idris Elba er absolut også i ja tak-bunken. James Bond