Den kommende Harry Potter-prequel er lige om hjørnet, og i torsdags afslørede forfatter J.K. Rowling, at der er meget mere end bare én enkelt film at glæde sig til.

Forfatteren bag Harry Potter-bøgerne hostede i torsdags en Facebook Live Q&A, hvor hun afslørede, at historien om de fantastiske skabninger, og hvor de findes ikke blot kommer til at folde sig ud over en film, som man tidligere havde forventet. I stedet kommer der til at være intet mindre end fem film i alt. Det kan utvivlsomt ikke være andet end særdeles gode nyheder for de mange Harry Potter-fans.

Til eventet delog filmens skuespiller Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Colin Farrell og Jon Voight også via satellit fra Los Angeles.

Fantastic Beasts finder sted i 1926, hvor New Scamander spillet af Redmayne netop har færdiggjort en global ekspedition for at finde og dokumentere en lang række af magiske væsener. På vej hjem foretager han et lille mellemstop i New York, hvor han tilfældigvis møder muggleren Jacob og en magisk kuffert..

Se hele eventet i videoen nedenfor:

Fantastic Beasts & Where to Find Them får premiere i de danske biografer den 17. november 2016 og har fået den danske titel Fantastiske skabninger og hvor de findes. Sørg også lige for at tjekke den nye filmplakat ud for den kommende film. Klik på billedet for at se en større udgave.

LÆS OGSÅ:
Brad Pitt lægger stemme til ny dokumentarfilm

1212