CPH:DOX er i fuld gang, men har du fået overblik over programmet, billetter og spændende højdepunkter på årets festival?

Årets DOX-program er endnu en gang fyldt med spændende dokumentarfilm om vigtige, menneskelige, følsomme og politiske emner og hovedpersoner, der vil åbne dine øjne for nye sider af virkeligheden.

Vi har allerede nævnt otte film, som vi mener, du ikke må gå glip af, når du køber billetter til årets CPH:DOX, men det er blot en brøkdel af det, du kan opleve på filmfestivalen, der løber fra den 16.-26. marts. Festivalen byder bl.a. på en masse spændende serier, du kan vælge at dykke ned i alt efter, hvad du gerne vil se og opleve. Du kan tjekke hele udvalget af serier og temaer her, hvor du bl.a. kan se film fra Sound & Vision med et bredt udvalg af musikfilm.

Man kan også vælge at kaste sig ind i videnskabens verden og dyrke mulighederne i temaserien Before and After Science. Se fx ‘Voyage of Time’ – Terence Malicks grandiose vision over universets opståen eller filmen ‘Food Evolution’ om GMO-fødevarer.

Festivalen byder også på en række spændende talks, hvor du kan få muligheden for at deltage i spændende foredrag og masterclasses, hvor højtprofilerede filmskabere, journalister og eksperter deltager og gør os klogere på en lang række temaer.

Foto: ‘Give Me Future: Major Lazer in Cuba’ – CPH:DOX

Billetter og alt det praktiske

Billetter til udvalgte events  og film kan købes online og i billetsalget på Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, som er åbent mellem kl. 10-20 i festivalperioden fra 16.-26. marts. En enkelt billet koster 85 kroner, men det er selvfølgelig også muligt at købe et rabatkort til seks film for 425 kr. Se mere om billetpriser og billetinformation her.

LÆS OGSÅ:
Scarlett Johansson er officielt den højest betalte skuespillerinde i verden

Se hele programmet her.