Årets CPH PIX løber af stablen fra i morgen af. Her er alt det, du skal vide, før festivalen bliver skudt rigtigt igang.

Årets CPH PIX er i år blevet større end nogensinde ved at være blevet slået sammen med BUSTER Filmfestival. Det betyder, at der i år også er et stort udvalg af børnefilm på programmet, og med mere end 200 voksen- og børnefilm, skal der ikke være nogen tvivl om, at der er noget for enhver smag.

26515

Mød Mads Mikkelsen

Så hvad skal man vælge? Ja, det er ikke nemt, men du kunne fx starte med at sikre dig billetter til Artist Talk, som foregår den 28. oktober kl. 12:00 i Grand Teatret. Her kan du få lov til at møde Mads Mikkelsen, der i en spændende samtale med Informations filmredaktør Christian Monggaard fortæller om, hvordan han er nået hele vejen til Hollywood. Arrangementet varer i en time, og du kan få fingre i billetter her.

Fede filmserier

Hvert år sammensætter PIX en række fede filmserier, og dette år er ingen undtagelse. Vi anbefaler bl.a., at du sørger for at få set så mange film som muligt fra serien New Danish Talents, hvor der for alvor er lagt fokus på nye danske filmspirer.

Efteråret er også en god tid til at se en masse gyserfilm, og på PIX kan du få set hele 15 film med masser af dæmoner og zombier i den såkaldte Thrills and Kills-serie.

LÆS OGSÅ:
CPH PIX 2017: 7 film, du ikke må gå glip af

15

Det kunne også være, at du burde stifte bekendtskab med Terence Davies, hvis du ikke allerede kender ham. Han er aktuel med Sunset Song (læs vores anmeldelse her) og har lavet en række mesterværker, som alle bør se mindst én gang.

Billetinformation
Alt efter hvor mange film, du gerne vil se på festivalen, kan du vælge, om du vil købe enkelte billetter til hver forestilling, eller om du vil gå all out med et filmpas. Billetterne til en ordinær forestilling koster 85 kr. Derudover kan man få fingrene i et rabatkort til ordinære PIX-visninger, hvor man får 5 film for 340 kr. For de ekstra filmglade kan man desuden købe et filmpas, og få intet mindre end 14 film for 680 kr. Og så er der selvfølgelig 20% rabat til studerende og pensionister.

415

Se programmet for CPH PIX 2016 her.