Alicia Vikander Emma Watson ser helt fantastisk ud i rollen som Belle, og efter at have set disse billeder, glæder vi os endnu mere til Disneys kommende live-action udgave af ‘Skønheden og Udyret’.

Det er ingen hemmelighed, at indspilningerne til filmen ‘Beauty and the Beast’ har  fundet sted, og at det er Emma Watson, der har fået rollen som den skønne Belle i en af de mest elskede Disney-tegnefilm nogensinde. Tidligere på året fik vi en lille teaser på filmen, men nu har Entertainment Weekly fået fingrene i en række sprit nye billeder fra filmsettet.

Se alle de nye billeder fra ‘Skønheden og Udyret’ her:

Filmen er indspillet to gange

Journalisten Clark Collis fra Entertainment Weekly besøgte filmsettet, da indspilningerne til ‘Skønheden og Udyret’ var i fuld gang. Der fik han sig bl.a. en snak med Downton Abbey-skuespilleren Dan Stevens, der har indtaget rollen som udyret. Stevens har ikke bare skullet spille sin rolle en gange, men hele to gange. Først har han indspillet filmen, hvor det kun er hans kropsbevægelser, som har været i fokus. Efterfølgende har han så skulle indspille alle sine ansigtsudtryk også. Det lyder selvfølgelig en smule mystisk, men Clark Collis forklarer hele proceduren i klippet nedenfor:

Filmen forventes at få premiere den 17. marts 2017.

LÆS OGSÅ:
5 kvindelige hovedroller, der vil sparke røv i 2017