Sarah Connor vender tilbage! Efter mere end 25 års pause er Linda Hamilton klar til at vende tilbage til Terminator-franchisen. Og James Cameron og Schwarzenegger er også med ombord.

Linda Hamilton skal være med til at genoplive Terminator-universet. Det bekræfter Deadline i dag. Skuespillerinden vil dermed blive genforenet med Arnold Schwarzenegger, der også vil vende tilbage til filmserien som dræbermaskinen fra fremtiden. James Cameron, der instruerede Hamilton i den originale Terminator-film samt Terminator 2: Judgment Day vil også vende tilbage.

Cameron gjorde det semi-officielt til et privat arrangement, hvor han sagde, at Hamiltons rolle vil komme til at have lige så stor kulturel betydning, som første gang. Cameron understreger desuden vigtigheden i, at Hollywood også viser, at kvinder kan være actionstjerner i en alder af 50 eller 60.

Cameron og Skydance skal producere og Miller skal instruere filmen. Historien vil være baseret på en historie, som Cameron selv har skrevet. Det er desuden planen, at det ikke bare skal være én enkelt film. En trilogi er nemlig allerede planlagt, så der er masser at se frem til. Måske. Er det en god idé? Time will tell.

LÆS OGSÅ:
Kanye West, Halle Berry og ni andre stjerner på forsiden af W Magazine