Det her er muligvis det mest akavede interview, der nogensinde er lavet på den røde løber. Men akavet for hvem? I hvert fald ikke for Jim Carrey, for har han egentlig ikke helt ret?

Jim Carrey havde mange spændende ting at sige, da han mødte op på den røde løber til Harper’s Bazaars ICONS-event i fredags, og da han blev interviewet af Catt Sadler fra E! News, blev tingene først rigtigt interessante.

“Der er ingen mening med noget af det her. Jeg prøvede at finde det mest meningsløse, jeg kunne tage til, og her er jeg,” sagde Carrey. “Jeg mener, du bliver nødt til at indrømme, at det er fuldstændigt meningsløst.”

Ikke overraskende tabte han ret hurtigt den kvindelige interviewer, der forsøgte at styre interviewet på rette spor igen, men uden at lykkes.

“Altså, de siger, at de fejrer ikoner derinde. Tror du på ikoner?” spurgte Sadler, og du kan nok godt regne ud, hvad Carrey havde af svar til det spørgsmål.

“At fejre ikoner, wow, det er bare det absolut laveste, vi kan finde på. Det er som om, ikoner. Tror du på ikoner? Jeg tror på personligheder. Jeg tror ikke på, at du eksisterer, men der er en vidunderlig duft i luften,” sagde han – sandsynligvis i reference til hendes parfume.

LÆS OGSÅ:
Ugens filmtrailere

“Jeg tror på, at fred går ud over personligheder, udover opfindelsens forklædning, ud over det røde S, du bærer på dit bryst, som får kuglerne til at bounce af. Jeg tror, at det er dybere end det. Jeg tror, vi er et felt af energi, der danser for sig selv.” uddybede han. “Og, uh.. Jeg er ligeglad.”

E! News kan kalde det vanvittigt, men har Jim Carrey i virkeligheden ikke fat i den lange ende? Vi kunne godt tænke os at høre Neil deGrasse Tysons respons.

Se videoen nedenfor: