Du kender ham nok bedst som Wolverine i X-Men, men faktisk kunne han have været hele verdens Mr. James Bond.

James Bond-fans var ikke ligefrem tilfredse, da det tilbage i 2004 blev annonceret, at det var den lyshårede Daniel Craig, der havde sikret sig den ikoniske rolle som agent 007, så gad vide hvordan tingene ville have set ud, hvis det i stedet var blevet annonceret, at det var australske Hugh Jackman, der skulle spille rollen.

I et nyt interview med Variety afslører Jackman, at han blev kontaktet med henblik på at spille Bond:

“Jeg skulle til at lave X-Men 2, og så kom der en opringning fra min agent, der spurgte, om jeg var interesseret i Bond. Jeg følte bare på det tidspunkt, at manuskripterne var blevet så utrolige og skøre, og jeg syntes, de skulle blive mere gritty og ægte. Og svaret var: ‘Åh, du har ikke noget at sige. Du bliver bare nødt til at skrive under.’ Jeg var også bekymret over, at mellem Bond og X-Men ville jeg aldrig have tid til at lave andre ting.”

Jackman ville dermed have overtaget rollen fra Pierce Brosnan, der lavede sin sidste Bond-film med Die Another Day (2002). Brosnan har tidligere udtalt, at han blev fyret fra rollen.

LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: Rogue One: A Star Wars Story

Heldigvis endte det hele jo som bekendt med, at Daniel Craig, der med stor succes var med til at re-lancere den britiske franchise med Casino Royale i 2006.