Skal du i biffen i denne uge? Så har vi her fire gode film, som du kan fange i biografen.

1) Farvel til tyskland

Filmen har premiere  den 9. maj 2018.

Originaltitel: Es war einmal in Deutchland
Instruktør: Sam Garbarski
Medvirkende: Moritz Bleibtreu, Mark Ivanir, Anatole Taubman, Joel Basman
Genre: Drama, komedie
Spilletid: Angel Films

Farvel til Tyskland byder på solidt, tysk komediedrama, der foregår kort tid efter afslutningen af 2. verdenskrig. David Bergmann og hans venner er blevet transporteret til amerikanske rehabiliteringslejre. Men de vil egentlig helst bare gerne forlade Tyskland til fordel for USA. Men det er hverken nemt eller billigt at komme til Amerika. Farvel til Tyskland er baseret på bogen Die Teilacher, som er skrevet af Michel Bergman.

2) Foxtrot

Filmen har premiere  den 9. maj 2018.

Originaltitel: Foxtrot
Instruktør: Samuel Maoz
Medvirkende: Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray
Genre: Drama
Spilletid: 1 time 48 minutter

3) Tully

Filmen har premiere  den 9. maj 2018.

Originaltitel: Tully
Instruktør: Jason Reitman
Medvirkende: Charlize Theron
Genre: Komedie, drama
Spilletid: 1 time 36 minutter

Charlize Theron spiller den hårdt prøvede mor Marlo, der kæmper med en svær fødselsdepression efter fødslen af sit tredje barn. Hun beslutter sig for at ansætte en barnepige, der skal hjælpe til med hendes nyfødte om natten, og det viser sig at vende op og ned på tingene. Instruktør Jason Reitman slår endnu en gang pjalterne sammen med Theron, der også medvirkede i komediefilmen Young Adult fra 2011.

LÆS OGSÅ:
Se den nye trailer til 'Valerian and the City of a Thousand Planets'

4) Sankt Bernhard Syndikatet

Filmen har premiere  den 10. maj 2018.

Originaltitel: Sankt Bernhard Syndikatet
Instruktør: Mads Brügger
Medvirkende: Frederik Cilius Jørgensen, Rasmus Bruun, Flemming Sørensen
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time 40 minutter

Mads Brügger kaster sig ud i et filmisk forsøg med Sankt Barnhard Syndikatet. I hovedrollerne har vi Rasmus Bruun og Frederik Cilius Jørgensen, der måske er bedre kendt som Danmarks bedste journalist, Kirsten Birgit Schøtz Kretz Hørsholm, fra Den korte weekendavis på Radio24/7. De to iværksættere Rasmus og Frederik har drømme om at opstarte en virksomhed i Kina. Med sig til Kina har de Dollar – en 100 kilo tung Sankt Bernardhund, der skal udgøre virksomhedens første ‘vareprøve’. Forretningsduoen har nemlig læst sig til, at luksushunde er in blandt den kinesiske overklasse, og de håber derfor, at det nye firma kan være vejen til evig rigdom. Med deres kinesiske fixer, Stanley, bliver de kastet ud på en interessant rejse i den kinesiske forretningsverden. En rejse der kommer til at kræve både op- og nedture, glæde, fortvivlelse, skuffelse, håb og ikke mindst total desperation.