Alicia Vikander kan næste år opleves som Lara Croft i den nye Tomb Raider-film. Nu har vi endelig fået de første kig på den nye trailer og filmens første officielle plakat, hvor Vikander ser mere badass ud end nogensinde.

Lige siden det blev annonceret, at Tomb Raider-franchisen ville vende tilbage til det store lærred, har fans af det oprindelige spil ventet spændt på at se, hvordan Warner Bros. ville gribe opgaven an. Der var blandede reaktioner, da man hørte, at den Oscarvindende svensker Alicia Vikander, havde scoret rollen, men med løbende offentliggørelser af fotos fra indspilningerne ser det ud til, at der er blevet skabt buzz nok til, at folk nu rent faktisk glæder sig til selve filmen.

Og selvom du måske tænker, at Lara Croft helst gerne skal spilles af Angelina Jolie, så giver det faktisk ganske god mening, at man har valgt en lidt mere petit kvinde til rollen. Vikander skal nemlig portrættere Lara Croft i hendes helt unge dage, og filmens historie tager sit udgangspunkt i fortællingen om, hvordan Lara blev til the tomb raider.

Den kommende Tomb Raider-film forventes desuden at tage udgangspunkt i spillet fra 2013, hvor Lara er strandet på øen Yamatai, efter en storm sender skibet, hun var ombord, til bunden af havet. Fanget på en farlig ø må Lara bruge alle sine evner, styrke og kreativitet, hvis hun skal overleve. En oplevelse, der transformerer hende fra en ung teenager til den populære actionheltinde, vi kender og elsker.

LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: Matthew McConaughey vinder ikke guld i ny film

Se den nye trailer til filmen nedenfor:

Udover Vikander så spiller også Walton Goggins (The Hateful Eight), Dominic West (The Wire) og Daniel Wu (Into the Badlands) med i filmen. West skal spille Laras far, og Wu har rollen som kaptajn Lu Ren. Goggins har beskrevet Tomb Raider som Raiders of the Lost Ark møder en genreversion af Joseph Conrads roman Victory: An Island Tale.

Tomb Raider har premiere i de amerikanske biografer den 16. marts 2018. Den danske premieredato er endnu ikke fastsat, men den forventes at være i samme periode.

Se den første officielle plakat til ‘Tomb Raider’ nedenfor:

Følg os på Instagram og Facebook for alle de seneste nyheder om musik, film og tv.