Martin Scorsese skal producere ny film om Jokeren, og Leonardo DiCaprio skal potentielt spille den ikoniske figur. Men hvorfor er det lige, at man ikke har overvejet Jared Leto?

Warner Bros. lavede overskrifter i sidste uge, da produktionsselskabet annoncerede, at de var i fuld gang med at udvikle en film om Jokeren. Filmen skal instrueres af The Hangover-manden Todd Phillips og skal produceres af selveste hr. Martin Scorsese.

Scorseses rolle i filmens produktion kommer som noget af en overraskelse, eftersom han aldrig nogensinde før har vist synderlig stor interesse for at udvikle en Superhelte-film. Men The Hollywood Reporter skulle eftersigende have fundet svaret på, hvorfor Scorsese pludselig er blevet så interesseret i den filmgenre. Warner Bros. vil nemlig gerne have Leonardo DiCaprio til at spille Jokeren.

Joker-filmen vil være den første af slagsen, hvor Warner Bros. giver DC tilladelse til at udvikle universets karakterer og historier i en moderne genfortolkning. Historien skulle eftersigende komme til at tage udgangspunkt i, hvordan Jokeren blev den største gangster i Gotham City. Tonen forventes at være i stil med Scorseses tidligere gangsterfilm.

Jokeren er senest blevet spillet af Jared LetoSuicide Squad, der på trods af dårlige anmeldelser formåede at blive en stor Box Office-succes. The Hollywood Reporter skriver, at Leto ikke er synderligt begejstret for udviklingen af den nye Joker-film, hvis det kommer til at ske med en anden skuespiller i hovedrollen.

LÆS OGSÅ:
Thirty Seconds To Mars varmer op til femte album med ny single

DiCaprio er endnu ikke officielt blevet tilbudt rollen endnu, og Scorsese har da heller ikke bekræftet sin involvering i projektet, men det står klart, at Warner Bros. i den grad pønser på et eller andet, der kan sende deres superheltefilm op på niveau med Christopher NolanThe Dark Knight.