Den nyeste Jason Bourne-film er officielt nået til Kina. Matt Damon og co-star Alicia Vikander er taget til Asien for at promovere den populære actionfilm.

De to skuespillere var tydeligvis begejstrede for at møde de mange fans, der var mødt op til den helt store premiere på Jason Bourne. Både Vikander og Damon mødte de mange fans på premiereaftenen, hvor der blev taget masser af selfies og skrevet autografer.

Til stor begejstring for det entusiastiske publikum fortalte Damon, at han har været i Kina mange gange og anså det som sit andet hjem. Vikander kunne derimod fortælle, at det var hendes første tur til Kina, men at hun især nød opholdet på grund af den asiatiske mad.

Før visningen af filmen blev der afholdt pressemøde, hvor de begge blev overrakt gaver. Vikander blev bl.a. meget begejstret for en porcelændukke, hun blev tildelt.

5

For Matt Damon er det bestemt ikke første gang, han promoverer en film i Kina. Tilbage i 2015 var det filmen The Martian, der fik hele pr-turen i østen. Filmen klarede sig yderst godt på det kinesiske filmmarked, og Damon håber på, at Jason Bourne vil blive mindst lige så succesfuld.

“Forhåbentlig vil den finde et stort publikum her i Kina, men vi får at se – publikum er dommerne. Det er et godt sted for hver film, det er et af de største markeder i verden, og det er det næststørste lige nu, og det bliver kun større, så der er nogle kæmpe filmfans her, hvilket er super fedt. Det er et utroligt vigtigt sted.”

LÆS OGSÅ:
17 Disney-klassikere der skal genindspilles

Damon har senest fået en del kritik for sin rolle i den kommende amerikansk-kinesiske film The Great Wall. Instruktøren Zhang Yimou har efterfølgende forsvaret Damon ved at forklare, at filmens manuskript ikke blev skrevet med henblik på at have en kinesisk skuespiller i hovedrollen.

Jason Bourne får premiere i de kinesiske biografer den 23. august. Herhjemme har filmen haft premiere siden den 28. juli.

Se alle billederne her:

Se traileren til Jason Bourne-filmen her: