Hvis du har dybe lommer og samtidig også lyst til at støtte en god sag, så kan det lyserøde kostume fra Deadpool-filmen blive dit.

Den nyhed delte Deadpool-skuespilleren, Ryan Reynolds, på sin officielle Twitter i går. Det skete i forbindelse med annonceren af den såkaldte Omaze Campaign for F- Cancer

Ryan Reynolds viste sig frem i en splinterny, lyserød version af den klassisk røde Deadpool-dragt i en video. Dragten er sat til salg på auktion med henblik på at skaffe penge til kræftkampagnen.

I en “helt særlig besked fra Deadpool,” forklarer Reynolds, at den lyserøde dragt er for “the world to see that I have a big old heart-on… that’s heart with a ‘t’ … for my new obsession, pink — the color, not the singer. Personally I’m more of a Celine guy.”

Dem, der ønsker at donere penge, kan give alt fra $10 til $5,000, og alle der donerer har en chance for at vinde kostumet – uanset det donerede beløb. Vælger man at donerer mere end tusind dollars kan man til gengæld godt regne med at modtage andre helt særlige gaver. Såsom eksempelvis en signeret filmplakat eller en personlig telefonsvarerbesked indspillet af Ryan Reynolds som Deadpool.

Derudover kommer skuespilleren med en række mere eller mindre gode forslag til, hvad du så kan vælge at bruge kostumet til, hvis det skulle blive dit.

LÆS OGSÅ:
Nu glæder vi os endnu mere: Første foto af Zazie Beetz i 'Deadpool 2'

Se videoen med Ryan Reynolds som Deadpool nedenfor: