Næsten ti år efter den første film, er de sidste fem film endelig undervejs.

James Cameron har bestemt ikke haft travlt med at følge op på den massive filmsucces fra 2009, som Avatar udgjorde. Alligevel har det længe været kendt, at Hollywood-instruktøren planlagde hele fire efterfølgere til den første film.

Og du havde vel ikke regnet med, at James Cameron kunne finde på at kalde sin næste film i franchisen for Avatar 2, vel? For det er bestemt ikke tilfældet, hvis man skal tro BBC News, der eftersigende har set et internt dokument om Camerons kommende film, som afslører de unikke filmtitler.

Om ganske kort tid (i Cameron tid) kan du glæde dig til Avatar: The Way of Water, der forventes at få premiere i biograferne den 18. december 2020. Skuespillere fra filmen har tidligere afsløret, at det meste af den kommende Avatar-film foregår under vand, så titlen er på ingen måde en overraskelse.

Herefter kan vi i december 2021 glæde os til Avatar: The Seed Bearer, efterfulgt af Avatar: The Tulkun Rider i december 2024. Afslutningsvis forventes den sidste film, Avatar: The Quest for Eywa, at få premiere i december 2025.

De nye titler afslører absolut ikke noget omkring, hvad de kommende film vil handle om, men filmfans er allerede godt i gang med spekulationerne.

LÆS OGSÅ:
Will Smith flopper, men 'Rogue One' er en enorm succes

Avatar er den bedst sælgende film nogensinde – skarpt efterfulgt af Titanic.