Top

Ny teaser trailer til ‘Blade Runner 2049’

Den første trailer til den kommende Blade Runner 2049 med Ryan Gosling og Harrison Ford er blevet udgivet.

Indtil nu er det ikke meget information, der er blevet udgivet omkring den kommende film Blade Runner 2049 med Ryan Gosling og Harrison Ford i hovedrollerne.

Filmen vil foregå tredive år efter den første film, hvor en ny blade runner, LAPD officer K (spillet af Gosling), opdager en begravet hemmelig, som har potentiale til at udvikle sig til en stor katastrofe for det af samfundet, der er tilbage. Det leder K på en rejse for at finde Rick Deckard (spillet af Ford), en tidligere LAPD blade runner, som har været savnet i tredive år.

Det er instruktør Denis Villeneuve, som skal instruere den kommende film. Han står bl.a. bag årets helt store sci-fi-film Arrival, som et stort inspirationsboost, der gjorde ham klar til at gå i gang med filmen.

“‘Arrival’ var klart min mest effektorienterede film. Det var så anderledes, og det hjalp mig med at gøre klar til ‘Blade Runner’.”

Stjerner som Jared Leto, Robin Wright, Ana de Armas, Barkhad Abdi, Mackenzie Davis, Lennie James og mange flere. Filmen forventes i de danske biografer den 5. oktober 2017.

Se traileren til ‘Blade Runner 2049’ nedenfor: