Gode nyheder til alle, der elsker Oscar Isaac! Skuespilleren har fået rollen i The Garbo Network – en kommende thriller om 2. Verdenskrig

Oscar Isaac er officielt ombord på den kommende indspilning af filmen The Garbo Network.

Manuskriptet er skrevet af William Wheeler og er baseret på den sande historie om Juan Pujol Garcia, dobbeltagenten der blev hyret af både den tyske og engelske regering som spion på trods af, at han absolut ingen træning havde.

Den virkelige Juan Pujol Garcia.

Det viste sig efterfølgende, at han rent faktisk arbejdede for England og i et tæt samarbejde med MI-5 udviklede han et fiktivt netværk bestående 27 spioner, som var spredt ud over England, Skotland og Irland. De fiktive spioner gav ham eftersigende kritisk og værdifuld information om de britiske tropper og militære planlægning. Det viste sig selvfølgelig, at det hele var noget, han havde fundet på, men ultimativt blev det et vigtigt vendepunkt under krigen.

Garcia er den eneste mand, som har deltaget i 2. Verdenskrig og samtidig modtaget æresmedaljer fra både Tyskland og England.

Der er endnu ikke tilknyttet en instruktør til projektet, men The Hollywood Reporter bekræfter, at den 37-årige Star Wars-stjerne, udover at spille med i filmen, også vil fungere som producer på den kommende thriller.

Filmen er endnu heller ikke solgt til et produktionsselskab, men med Oscar Isaac ombord som Juan Pujol Garcia, så går der nok ikke længe før, nogle pengemænd siger ja tak.

Isaac er aktuel i den kommende film The Promise, der får premiere i de amerikanske biografer til april. Derudover kan han til december opleves i Star Wars: The Last Jedi som piloten Poe Dameron.

Se en trailer til The Promise nedenfor: