Filminstruktøren giver et åbent og ærligt bud på årsagen til, at det, der skulle have været årets største Blockbuster-hit, blev en finansiel fiasko.

Med 80 år på bagen har Ridley Scott ingen grund til at holde sig tilbage. Og hvorfor skulle han da egentlig også gøre det?

I et nyt interview med Vulture talte den garvede filminstruktør åben om, hvorfor han tror, at Blade Runner 2049 var et flop ved årets box office.

Den længe ventede sci-fi-film havde et budget på intet mindre end 150 millioner dollars, men formåede kun at indtjene 91 millioner i USA alene. Tæller man det internationale salg med, så lander vi på en box office-indtjening på 258 millioner dollars. Ikke desto mindre bliver filmen anset som et flop, og det er der ifølge instruktøren en helt bestemt grund til.

“Jeg  bliver nødt til at være forsigtig med, hvad jeg siger. Den var alt for fucking lang. Fuck mig! Og det meste af manuskriptet var mit.”

Selvom filmen imponerede de amerikanske kritikere, så svigtede publikum alligevel årets helt store Ryan Goslingfilm. At sige at det var tiden, der var problemet er nok ikke helt på sin plads. Vi ville i højere grad gætte på, at folk er ved at være godt trætte af genindspilninger. Men det er bare vores bud.

LÆS OGSÅ:
Ny teaser trailer til 'Blade Runner 2049'

Ifølge Box Office Mojo indtjente Blade Runner 2049 herhjemme 3,5 millioner dollars svarende til 22 millioner kroner. Det betyder, at omkring 200.000 danskere har set filmen.