Hvis du på nogen måde troede, at man bliver mangemillionær af at spille Wonder Woman, så tager du helt fejl – næsten da.

I går blev det offentliggjort, hvor meget den israelske skuespiller Gal Gadot har fået i løn af Warner Bros. for at spille Wonder Woman. Og folk var næsten ved at falde ned af stolen, da de så, hvor lidt det var.

Kun 300.000 dollars har Gadot fået for sin rolle som Diana Prince. Kort tid efter blev det rapporteret af Henry Cavill, der spiller Superman har tjent intet mindre end 14 millioner dollars for sin rolle. Og det giver da ikke helt mening, gør det?

Jo, det gør det faktisk. Nu har The Hollywood Reporter nemlig givet en forklaring på det. De fleste skuespillere, der ikke har medvirket i en stor succesfilm, får som regel en løn mellem 200.000 og 500.000 dollars. Hvis det så efterfølgende viser sig, at filmen er en succes, så får de flere penge. Og der har du forklaringen på, hvorfor Superman er blevet stinkende rig.

Så hvis man skal se på, hvor stor en succes Wonder Woman har været indtil videre, så gætter vi på, at der er en ret så stor check på vej til Gal Gadot i næste måned.

LÆS OGSÅ:
Anmeldelse: Suicide Squad

Wonder Woman kan ses i de danske biografer nu.