Scarlett Johansson opfordrer folk til at spørge efter mangfoldighed i Hollywood og mener, at publikum har fået meget magt som følge af de sociale medier.

Scarlett Johansson blev i går hædret med Renaissance prisen 2016 ved Gene Siskel Film Center Gala 2016, som blev afholdt på Ritz-Carlton Hotel i Chicago.

Den 31-årige Avengers-stjerne talte om hendes karriere og denne uges offentliggøres af Oscar-akademiets nyeste medlemmer.

“Det er fedt at have en gruppe forskellige mennesker i sådan en organisation. Man bliver nødt til at have forskellige synspunkter og forskellige perspektiver,” sagde Scarlett til Chicago Suntimes.

“Selvfølgelig er det også filmstudierne, som i sidste ende laver filmene, men jeg tror, at når publikum taler højt nok, og fortæller selskaberne, hvad de vil se, så bliver der lyttet. Publikum bestemmer retningen af det, som bliver lavet og indspillet. Jeg tror virkelig, at det er rigtigt, især nu i en tid med sociale medier. Stemmerne kan ikke blive ignoreret. Så jeg fortæller folk, at de skal blive ved med at spørge og blive ved med at spørge efter mangfoldighed i Hollywood.”

LÆS OGSÅ:
Marvel-fans, er I klar? Se traileren til 'Avengers 4' her