Top

Se de første billeder af Alicia Vikander som Lara Croft

Produktionen er endelig gået i gang på den længe ventede Tomb Raider-film med Alicia Vikander i hovedrollen som Lara Croft.

Det blev sidste år annonceret, at den Oscar-vindende svenske skuespiller Alicia Vikander havde scoret rollen som den eventyrlystne Lara Croft i det kommende reboot af Tomb Raider-filmene.

Det er den norske instruktør Roar Uthaug (The Wave), der står bag den kommende Warner Bros.-produktion, som udover Vikander også har Walton Goggins, Daniel Wu og Dominic West på rollelisten. Rollen som Lara Croft blev i 2001 udfyldt af Angelina Jolie, og det er måske de færreste, der lige kunne forestille sig, at Alicia Vikander ville være perfekt i rollen som storbarmede og stønnende spilfigur.

Men hvis man har spillet de sidste Tomb Raider-spil, så ved man også, at der er tale om en såkaldt origin story, hvor vi følger en helt ung Lara på hendes allerførste ekspeditioner.

Tomb Raider vil ikke være Vikanders første actionfilm. Hun har tidligere spillet med i både The Man from U.N.C.L.E. og sidste års Jason Bourne med Matt Damon i hovedrollen. Tomb Raider bliver dog første gang, Vikander skal bære en actionfranchise.

Tidligere i dag fik en heldig fotograf skudt en række billeder af den 28-årige skuespiller i fuld gang med at indspille en række actionscener til den kommende film.

Filmen forventes at få premiere i de amerikanske biografer den 16. marts 2018. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår filmen forventes i de danske biografer.

Se billederne af Alicia Vikander på sættet af Tomb Raider-filmen nedenfor: