Den første trailer til Sofia Coppolas nye film er ude. Se traileren til The Beguiled med Nicole Kidman og Colin Farrell her.

Sofia Coppola er langt om længe klar med sin næste film. Denne gang har hun kastet sig over en genindspilning af Don Siegels film af samme navn fra 1971 med Clint Eastwood i hovedrollen.

Denne gang er Clinten ikke med, men det er til gengæld Colin Farrell, Elle Fanning, Nicole Kidman, Kirsten Dunst og Angourie Rice. Absolut ikke et ringe cast, hvis du spørger os!

The Beguiled bliver Coppolas første forsøg med westerngenren. Hun vandt i 2003 en Oscar for Best Original Screenplay for filmen Lost In Translation.  Og med The Virgin Suicides og Marie Antoinette er der vist ingen tvivl om, at den amerikanske instruktør og manuskriptforfatter er drevet af en helt særlig fascination med isolerede kvinder. Og også mænd for den sags skyld, hvis man medtænker dramaet Somewhere fra 2010 med Stephen Dorff i hovedrollen som en afdanket skuespiller, der søger fred på det berygtede hotel Chateau Marmont i Los Angeles.

The Beguiled er vi dog langt fra Hollywood. Filmen foregår nemlig på en pigeskole i Virginia i 1864 under den amerikanske borgerkrig og er desuden baseret på romanen af forfatter Thomas Cullinan fra 1966.

“Jeg har ikke rigtigt lavet en genrefilm før,” fortæller Coppola til EW. “Det var sjovt at skulle finde ud af, hvordan man skulle gå til det men stadigvæk [holde filmen] i min stil og have den her smukke, drømmeagtige verden, som jeg godt kan lide — men med et plot! Kernen i historien er dynamikken mellem en gruppe kvinder, der alle er sat sammen og så også magtskiftet mellem mænd og kvinder. Så for mig er det meget universelt, men det er sat i de her eksotiske omgivelser i syden.”

LÆS OGSÅ:
Ugens trailere: Klovne, kidnapning og børnegenier

Se traileren nedenfor:

The Beguiled får premiere i de amerikanske biografer den 30. juni 2017. Det er endnu ikke bekræftet, hvornår filmen forventes at få premiere i Danmark.