Now Reading
Er det slut med Ben Affleck som Batman?

Er det slut med Ben Affleck som Batman?

Ben Affleck vil ikke længere spille Batman

Det er muligvis slut med Ben Affleck som Batman – I hvert fald hvis man skal tro på rygterne.

Ifølge THR ser det ud til, at Ben Affleck ønsker at trække sig fra sin rolle som Batman, og det er er højt sandsynligt, at Affleck når at blive skrevet ud af DC-universet, inden den næste Batman-film The Batman skal indspilles.

Ben var oprindeligt sat til at spille med i den kommende superheltefilm, ligesom han også skulle have skrevet og instrueret den. Tidligere i år blev det dog besluttet, at Matt Reeves skulle instruere, hvorefter Reeves droppede Afflecks manuskript.

Selvom Affleck fortsat vil spille Batman i den kommende Justice League-film, så arbejder studiet eftersigende på at skubbe Batman ud af franchisen på en elegant måde.

LÆS OGSÅ: Affleck-brødrene i nyt samarbejde med Netflix

Til årets Comic-Con i San Diego florerer rygterne, ifølge Collider, at Reeves har planer om at lave en ny Batman-trilogi, der muligvis skal omhandle en anden Batman-historie, end den Ben Affleck har spillet med i. Det kan eksempelvis vise sig at være en origin story som med den seneste Spider-Man-film Homecoming, hvor Affleck naturligvis ville være for gammel til rollen.


Ben Affleck som Batman – Foto: Warner Bros.

Ben Affleck også droppet ud af nyt Netflix-projekt

Tidligere på måneden blev det også offentliggjort, at Affleck har trukket sig fra det kommende Netflix-projekt Triple Frontier, som han eftersigende skulle have medvirket i sammen med sin yngre Oscar-vindende bror Casey Affleck. Forklaringen viste sig gennem en officiel udtalelse, at Ben ønskede at fokusere på sit helbred og på familielivet.

Batman-filmene er altså ikke det eneste projekt, Ben Affleck trækker sig ud af, og noget kunne dermed tyde på, at han simpelthen har brug for en arbejdspause.

See Also

Da det første gang blev annonceret, at Affleck skulle spille den ikoniske tegneseriefigur, var fans ikke helt tilfredse med valget, men han formåede dog at vinde publikum over, efter han første gang medvirkede i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Ben Affleck skal i morgen deltage til San Diego Comic-Con, hvor han sammen med resten af holdet fra Justice League skal medvirke i filmens panel. Her vil det blandt andet være muligt for publikum at stille spørgsmål til skuespillerne, og vi får altså at se, om Ben har tænkt sig at addressere rygterne.

Der er endnu ikke nogle rapporter om, hvem der kunne erstatte Affleck som Batman.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top