Der har længe floreret rygter om, at Idris Elba skulle være den nye James Bond, men kunne det i virkeligheden ende med, at Tom Hardy blev Agent 007?

Tom Hardys navn har optrådt på en del lister på nettet i forbindelse med gætterierne omkring, hvem der får æren af at spille James Bond, når Daniel Craig officielt takker af.

Under et interview med Daily Beast blev den 39-årige skuespiller spurgt, om han var interesseret i at lave en Christopher Nolan-instrueret James Bond-film med Michael Fassbender som skurken.

“Oh, wow, Chris ville være fantastisk! Wow, det ville være cool. Det ville være virkelig cool,” sagde han.

Derefter blev han spurgt, om han var interesseret i at spille den ikoniske agent, og hans svar tyder på, at det rent faktisk er noget, som han er særdeles interesseret i.

“Altså, der er et ordsprog blandt os i broderskabet af skuespil, at hvis du taler om det, så er du automatisk ude af løbet. Så jeg kan på ingen måde kommentere på det! Hvis jeg nævner det, så er det væk. Men Chris Nolan, en fantastisk instruktør til en Bond-film.”

“Fordi Daniel [Craig] er så god, og det, [Sam] Mendes og Barbara [Broccoli]  har lavet, har været så imponerende, at det ville være en meget svær imagination at efterfølge. Jeg spekulerer på, hvordan den næste indspilning af den franchise ville være, og jeg tror, når du nævner det, at sådan en som Christopher Nolan, det er en meget kraftfuld figur at hive ind i den verden, som kunne bidrage med noget nyt og skabe noget gennemgribende – igen.”

Kan du forestille dig Tom Hardy som James Bond? Det kan vi!

Aktuel i ny serie på HBO Nordic

Tom Hardy er aktuel i den FX-produceret tv-serie Taboo, som du kan se på HBO Nordic. Serien foregår i året 1814, og James Keziah Delaney (Tom Hardy) er netop vendt tilbage til London efter en begivenhedsrig tur til Afrika. James er kommet hjem for at overtage familiefirmaet efter farens død, og det udvikler sig hurtigt til en magtudøvelse ud over det sædvanlige.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE AF ‘TABOO’, DER IKKE ER HELT SOM ALLE ANDRE SERIER

Taboo er en ny Stephen Knight og Ridley Scott-produceret mini-serie, som kommer til at løbe over otte episoder. Den er skrevet af Chips Hardy i samarbejde med Tom Hardy og er desuden instrueret af danske Kristoffer Nyholm og svenske Anders Engstrom.

Se en trailer til serien nedenfor: