Sommeren er over os, og lige om hjørnet er Spider-Man: Homecoming. En film som de fleste tegneserienørder nok glæder sig ret meget til at se. Og Peter Parker aka Tom Holland har nu bekræftet, at der er meget mere at glæde sig til.

Til sommer slår Marvel og Sony pjalterne sammen for at genoplive en af tidens største tegneseriefigurer. Spider-Man er nemlig tilbage, og denne gang er det som en del af det populære Marvel-univers (MCU). Og selvom der allerede er blevet hintet om, at man ikke skal forvente, at Spider-Man bliver en stor del af Marvel-universet i fremtiden, så skal man ikke fortvivle. Sony har nemlig masser af planer om at lave flere Spider-Man-film. De har nemlig allerede sat en premieredato for udgivelsen af opfølgeren til Homecoming, og det er ikke det hele.

I et interview med Allocine fortæller Peter Parker-skuespilleren Tom Holland, at der er meget mere god historie at hente i hans karakter.

“Der er masser af plads til at se Peter vokse op og især Spider-Man i de næste to film, og i slutningen af Spider-Man: Homecoming er historien helt klart ikke komplet, jeg ser meget frem til at udforske, hvordan det vil udvikle sig [og se], hvad der vil ske efter puberteten. Ja, de bliver nogle spændende film,” sagde han.

Til det tilføjede han desuden også den vigtige sætning: “Ja, der kommer en Homecoming 2 og en Homecoming 3.”

LÆS OGSÅ:
De fem mest ventede spil i 2017

Bam. Så er der Spider-Man frem til i hvert fald 2020. Det kan vi bestemt godt lide tanken om. Desværre for Tom Holland var det vist ikke helt meningen, at Holland skulle afsløre planerne for de kommende Spider-Man-film. Ups. Sorry Marvel? Se hele interviewet her.

Spider-Man: Homecoming får premiere i de danske biografer den 6. juli 2017.