Now Reading
Elle Fanning har popstjernedrømme i ny trailer til ‘Teen Spirit’

Elle Fanning har popstjernedrømme i ny trailer til ‘Teen Spirit’

Teen Spirit Elle Fanning 2019

Elle Fanning får endnu en gang muligheden for at spille den sky og introverte teenager. Denne gang sker det i den Max Minghella-instruerede film Teen Spirit.

Filmen handler om den unge Violet (Elle Fanning), der drømmer om at slippe væk fra sin lille hjemby og jage drømmen om at synge. Med lidt hjælp fra mentor, kaster hun sig ud i at deltage i en lokal sangkonkurrence, der både kommer til at teste hendes integritet, talent og ambition.

Teen Spirit, der er drevet af en popspækket lydside, bliver beskrevet som en moderniseret Askepot-fortælling og byder blandt andet på original musik fra den svenske sangerinde Robyn samt Fanning selv.

Fred Berger, der blandt andet også har produceret La La Land, er filmens producer, og Minghella, der blandt andet har produceret The 9th Life of Louis Drax, er med filmen klar til at debutere som instruktør.

Ud over Fanning er Millie Brady (The Last Kingdom), Rebecca Hall (Vicky Christina Barcelona), Zlatko Buric  (Pusher-filmene) og Agnieszka Grochowska med på rollelisten, og musikken byder på numre fra blandt andre  Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Jack Antonoff, Carly Rae Jepsen, Annie Lennox, Orbital, Alice DeeJay, The Undertones, Major Lazer, Grimes, Whitfield og Sigrid.

Filmen forventes at få premiere i de danske biografer den 25. april 2019.

See Also

Se traileren til Teen Spirit nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top