Now Reading
‘Get Out’-instruktør er tilbage med ny skræmmende thriller

‘Get Out’-instruktør er tilbage med ny skræmmende thriller

Glædelig jul, folkens. Jordan Peele er tilbage efter sin Oscar-vindende instruktørdebut Get Out.

I den kommende thriller Us møder vi Adelaide og Gabe Wilson spillet af Lupita Nyong’o og Winston Duke, der tager sine børn med på sommerferie til Adelaides gamle barndomshjem i Nordcalifornien.

Efter en dag på stranden med familien Tyler, der blandt andet inkluderer Elisabeth Moss og Tim Heidecker, bliver Adelaide, der lider af et fortidstraume, mere og mere paranoid og overbevist om, at noget slemt vil ramme familien. Da natten falder på ser familien fire skygger, der står stille for enden af deres indkørsel, og herfra tager det fat.

Instruktør Jordan Peele høstede i 2017 stor ros for sin enorme publikumssucces Get Out. Filmen, der var hans instruktørdebut, sikrede ham blandt andet en Oscar for bedste originale manuskript og en (næsten) perfekt rating på Rotten Tomatoes. Nu er Peele så tilbage med sin anden film, Us, som han ud over at have instrueret naturligvis også har skrevet.

[irp posts=”14949″ name=”Tør du se den? Ny Netflix-serie lover rå horror”]

Traileren til Us lover en film, der er mindst lige så creepy som Get Out, men Peele har allerede understreget, at i modsætning til hans første film, så kommer denne ikke til at handle om race. I denne omgang tyder det i stedet på, at du er din egen værste fjende kunne være et af filmens centrale temaer.

Det forventes, at Us får biografpremiere den 14. marts 2019.

See Also

Se traileren til Us nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top