Now Reading
Ny trailer til Justice League gør klar til episk superhelte-setup

Ny trailer til Justice League gør klar til episk superhelte-setup

Ny Justice League trailer 2017

Er du klar? Justice League er lige om hjørnet. Den nye officielle trailer havde her til aften sin debut til årets San Diego Comic Con, og du kan se den lige her.

Bruce Wayne har fået en fornyet tro på menneskeheden efter Supermans død, og med hjælp fra sin nye allierede Diana Prince, går han i gang med at samle et team, der kan stå imod den ultimative ondskab. Men selv efter The Flash (Ezra Miller), Batman (Affleck), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) og Wonder Woman (Gal Gadot) er samlet, er det muligvis for sent at redde planeten fra et angreb, der kan have katastrofale følger.

Zack Snyder er endnu en gang tilbage som DC-instruktør (men hvor er Patty Jenkins, ærlig talt?), så lad os håbe, at han har lært lidt af den kritik, som Dawn of Justice fik og ikke kørt helt af sporet.

Den nye trailer til Justice League byder på intet mindre end fire minutters ultimativ action, og selvom traileren ikke byder på meget i forhold til et konkret plot, så kan vi da i det mindste slå fast, at Wonder Woman kommer til at sparke masser af røv igen!

Justice League har premiere i de danske biografer den 16. november 2017.

See Also

Se traileren til Justice League nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top