Transformers-franchisen er endnu en gang tilbage. Denne gang i form af et Bumblebee-spin-off.

Kan du huske katastrofen, der hed Transformers: The Last Knight? Okay, en helt gennemført katastrofe var det måske ikke, for filmen endte faktisk med at indtjene en hel del på verdensplan, men på et anmeldermæssigt niveau var den ikke en succes.

Alligevel har man hos Paramount tænkt, ja, vi skal da ikke holde igen med de der Transformers-film, og hvorfor da egentlig også lave noget nyt, når vi kan dulme publikum med et velkendt og allerede etableret univers?

Film nummer seks i rækken bliver filmen, der har fået titlen Bumblebee. Og for at det ikke skal være løgn, så kan vi også afsløre, at der er planer om en Transformers 7, som gerne skulle få premiere i løbet af 2020. Sagt med andre ord: Det er på ingen måde ved at være slut, selv om Michael Bay ikke er instruktøren – ikke at det i sig selv er et kvalitetsstempel. Men helt seriøst.. Syv film?! Den eneste grund til, at vanviddet får lov til at blive ved, er, fordi Paramount jo nødigt skulle miste rettighederne til franchisen, så i stedet for at producere noget af kvalitet, så hellere bare skrue en bunke sovs sammen, som alligevel sælger. Anyway…

LÆS OGSÅ:
Ugens trailere

Bumblebee foregår i 1987 og er historien om, you guessed it, Bumblebee, der er på flugt og holder sig skjult på en losseplads nær en lille strandby. Lige indtil den 18-årige Charlie opdager ham.

Filmen er desuden instrueret af Travis Knight (Kubo – den modige samurai) og er (for vi slipper ikke helt for ham) produceret af Michael Bay. Med i filmen medvirker blandt andre Haile Steinfeld, John Cena, Pamela Adlon og John Ortiz.

Filmen har premiere i de danske biografer den 3. januar 2019.

Se traileren til Bumblebee nedenfor: