OvW_L8sTu5E

Årets mest ventede trailer er endelig landet, og filmatiseringen af ‘Skønheden & udyret’ ser intet mindre end fortryllende ud!

Den nyeste trailer til den kommende live action-udgave af Skønheden & udyret er i dag blevet udgivet, og den ser mindst lige så fantastisk ud, som man kunnet have forestillet sig.

Ud fra traileren ser det også ud som om, at man har valgt at følge den Disneys animerede udgave til punkt og prikke, og flere af scenerne er, hvis man har set tegnefilmen for nyligt, særdeles genkendelige.

Selvom traileren ikke inkluderer noget musik og sang, så er det blevet bekræftet, at filmen vil have al den musik, som du forelskede dig i, da du var barn. Emma Watson, der har rollen som den smukke Belle, har også fortalt, at hun har trænet sin vokal og er nervøs for at skulle synge for første gang på film.

Dan Stevens (Downton Abbey) spiller udyret mens Luke Evans er Gaston. Derudover spiller Kevin KlineEwan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson og Josh Gad også med i filmen, der får premiere i de danske biografer den 17. marts 2017.

Se traileren til Skønheden & udyret nedenfor: