I denne uge anbefaler vi, at du kommer i biografen og ser spektakulær dansk sci-fi, et hæsblæsende superhelteeventyr fra DC og et stærkt drama med Brie Larson i hovedrollen.

1) Glasslottet

Instruktør: Destin Daniel Cretton
Medvirkende:  Brie LarsonWoody HarrelsonNaomi Watts

Handling: En ung pige vokser op i en dysfunktionel familie bestående af dissidenter og nomader, der må ingen måde ønsker at falde inden for normens gængse rammer. Med en excentrisk kunstermor og en svært alkoholiseret far, leges der med børnenes fantasi og idé om håb i et forsøg på at distrahere dem fra den fattigdom, de essentielt lever i.

Den Oscar-vindende Brie Larson (Room) er tilbage i Crettons fantastiske drama, der blandt andet er baseret på Jeannette Walls bog The Glass Castle fra 2006.

Glasslottet har premiere i de danske biografer den 16. november 2017.

 

2) Justice League

Instruktør: Zack Snyder
Medvirkende: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Amber Heard
Handling: En stjernespækket samling af superhelte slår sig sammen for at redde menneskeheden fra en enormt trussel.

Justice League har premiere i de danske biografer den 16. november 2017.

 

3) Qeda

Instruktør: Max Kestner
Medvirkende:
Carsten Bjørnlund, Sofia Helin, Stina Ekblad

Handling: Det helt store science-fiction-drama Qeda tager sit udgangspunkt i København i år 2095. Havene er steget. Miljøkatastrofen er indtruffet. Det ser ikke godt ud for menneskeheden, men alligevel forsøger man at finde en løsning på problemerne. Derfor får efterretningschefen Fang Rung til at opgave at undersøge, hvad der helt konkret kan gøres, og om der findes en løsning på katastrofen. Gennem videnskabs-hokus-pokus (aka molekylær deling) bliver Rung delt i to, og hans nye halvdel sendes tilbage til nutiden. Tingene går ikke efter planen, og Rung bliver nødsaget til selv at rejse tilbage i tiden og besøge 2017.

LÆS OGSÅ:
Se Mads Mikkelsen i den nye trailer til 'Rogue One: A Star Wars Story'

Qeda er en dansk film af helt nye kalibre. Det er mørkt, dystopisk og næsten uhyggeligt. Effekterne er imponerende, og det er en film, du ganske enkelt bliver nødt til at se med dine egne øjne.

Qeda har premiere i de danske biografer den 16. november 2017.