Især svindel, krig og moral er nøgleordene i de fire kommende film, der alle har tunge omdrejningspunkter. Vi glæder os til at se både de nye stjernespirrer og de velkendte ansigter på skærmen i de første måneder af det nye år.

Sleight (2017)

I Sleight møder vi Bo, der efter sine forældres død alt for ung er ladt ansvarlig for sin lillesøster Tina. Bo og Tina er født ind i et skidt miljø, hvor den eneste udvej for Bo pludselig er at gå til salg af stoffer. Men noget går galt og pludselig bliver Tina bortført. I første omgang virker Sleight som en helt normal actionfilm, men det er netop, hvad den ikke er. For Bo, der spilles af den unge og nyspirrende Jacob Latimore, er på ingen måde normal – han har nemlig magiske kræfter og skal nu bruge dem til at få Tina tilbage. Andre på rollelisten er Seychelle Gabriel, Dulé Hill samt det meget unge stjerneskud Storm Reid som Bo’s lillesøster Tina. Vi glæder os meget til at se om den kommende films magi vil virke på os, men da vi desværre skal vente til april med at se den, er traileren lige her, så du kan få sat ansigter på skuespillerne og få et glimt af det geniale plot.

LÆS OGSÅ:
Ugens trailere: Drama, drama og mere drama!

The Wizard Of Lies (2017)

Når HBO lover os en film med Robert Di Niro og Michelle Phieffer overfor hinanden, kan det næsten ikke gå galt. Filmen omhandler den sande historie om børsmægleren og den finansielle rådgiver Bernie Madoff, der i 2008 skabte stor omtale for bedrageri og svindel. Det gav ham i 2009 den maksimale fængselsstraf på 150 år. HBO lægger stor vægt på, at det er første gang, både Di Niro som Madoff og Phieffer som Madoff’s kone, spiller for HBO. Der er først lige kommet en teaser trailer til serien, der kommer ud til maj!

Gold (2017)

Selvom filmen Gold allerede er kommet ud for at nå at komme med i Oscar-løbet, kommer den først i biograferne til februar, og der er lige kommet en ny trailer version ud, der gør os særligt interesseret i filmen. Filmens to hovedroller bliver besat af Matthew McConaughey og Edgar Ramirez. Filmen omhandler den sande historie om de to mænds rejse til Indonesien for at finde guld. Filmen skulle eftersigende have skiftet instruktør nogen gange undervejs, men filmen er endt med den amerikanske instruktør og manuskriptforfatter Stephen Gaghan bag rettet. Vi glæder os!

Their Finest (2017)

Vi er altid stolte, når en af vor egne når til tops på det internationale plan, og hvis der er én, som i hvert fald har gjort det, er det Lone Scherfig, der står bag en masse store filmhits (An Education, One Day, The Riot Club m.fl). Og nu er Lone Scherfig klar med endnu en film, der både kan beskrives som et historisk drama og en kærligheds komedie. Et fint lille miks, der lige har fået sin første trailer. Filmen omhandler Catrin Cole, der får et job som medskribent på en propaganda film, der udvikles i London under 2. Verdenskrig. En propaganda film, der skal imødegå en moral, der pludselig er under pres. Og det synes at være en hårdere opgave end som så. Filmens hovedrolle spilles af Gemma Arterton, der fik sit gennembrud i James Bond filmen Quantum of Solace i 2008, og vi er så heldige at se smukke Sam Claflin og vidundersjove Bill Nighy på skærmen med hende.

LÆS OGSÅ:
Ugens filmtrailere