Top

Ugens trailere: Drama, drama og mere drama!

Ugens trailere byder denne gang på den dramatiske BrimstoneMy Cousin Rachel samt Lowriders med Eva Longoria på rollelisten.

1) Brimstone (2017)

Hell or High Water, The Hateful Eight, The Revenant – de sidste par år er der blevet gjort mange forsøg på at skabe en western-film, som har alle de rigtige ting med, men som alligevel skiller sig ud. Og det lykkes ofte, for vi går aldrig skuffet hjem fra biografen. Nu bliver der gjort endnu et forsøg med western-filmen Brimstone, som er lavet af den tyske instruktør Martin Koolhoven, og vi kan endelig se traileren!

Filmen handler om den unge og stumme mor Liz, der bliver spillet af talentfulde Dakota Fanning. Allerede her kan filmen ikke gå galt. Liz lever et fredeligt liv med den noget ældre enkemand Eli, der ejer en lille gård, de sammen passer. Men alt ændrer sig, da en ny pastor kommer til byen. Han er nemlig slet ikke vild med Liz, og gør pludselig alt, hvad han kan, for at ødelægge livet for Liz og hendes unge datter. Vores onde pastor bliver spillet af Guy Pierce, og vi må indrømme, at med en sådan duo i hovedrollen, skal der virkelig gå meget galt, hvis vi ikke skal elske filmen.

Andre på rollelisten er bl.a.  Game of Thrones-aktuelle Kit Harington samt Carice van Houten, Paul Anderson og den unge Emilia Jones.

Filmen har premiere i de amerikanske biografer den 10. marts 2017. Det er endnu ikke sikkert, hvornår filmen har premiere i Danmark.

2) My cousin Rachel (2017)

Filmen My cousin Rachel, der er baseret på Daphne du Maurier‘s klassiker af samme navn fra 1951, fanger vores interesse fra øjekast. I hovedrollen ser vi den skønne Rachel Weisz overfor smukke Sam Claflin, der især de sidste par år har gjort sig bemærket i flere og flere film.

Filmen handler om Philip (Claflin), der har i sigte at hævne sig på sin mystiske, men fortryllende kusine Rachel (Weisz). Philip mener nemlig, at Rachel har dræbt hans værge. Men straks her går Rachel i gang med at tryllebunde sin fætter, der falder heads over heals for hende.

Til trods for, at vi ikke hver dag møder forelskede fætre og kusiner, lyder kærlighedsfilmen intens, spændende og romantisk.

Filmen har premiere i de tyske og amerikanske biografer den 13. juli 2017. Det er endnu ikke sikkert, hvornår filmen har premiere i Danmark.

3) Lowriders (2017)

Endnu en kommende filmperle, er drama-filmen Lowriders. Traileren har catchy musik, en Fast and Furious vibe og en ung og stærk voice-over fra filmens hovedrolle – den unge stjerne Gabriel Chavarria. Filmen handler om den unge Danny, som prøver at finde hoved og hale i sit liv i East LA. Danny er vokset op med en far, der intenst deltager i den såkaldte Lowrider-kultur, hvor man sætter alt på spil for at pynte og vise sin Low Rider bil frem. Danny, der er grafitti-kunstner, står pludselig i en situation, hvor han er tvunget til at finde ud af, om han vil hjælpe sin far (Demián Bichirmed at deltage i bil-konkurrencen eller at hjælpe farens modstander, Danny’s kriminelle bror og dermed risikere at blive trukket ned i sølet med ham.

Lowriders skildrer både en særlig kultur, men samtidigt ligger filmen op til et familiedrama, der får seeren til spændt at se med. Og til jer som har fulgt med i hit tv-serien Desperate Housewives, får vi Gabriella at se i en lidt mindre housewife-stil.
Filmen har premiere i de amerikanske biografer den 12. maj 2017. Det er endnu ikke sikkert, hvornår filmen har premiere i Danmark.