Top

Viggo Mortensen kommer til Danmark

Dansk-amerikanske Viggo Mortensen slår snart et smut forbi det danske land. Det sker i anledningen af premieren på den nye film Captain Fantastic.

De danske filmfans kan godt begynde at glæde sig. I morgen kommer skuespilleren Viggo Mortensen nemlig til landet sammen med instruktør og manuskriptforfatter Matt Ross, der står bag filmen Captain Fantastic. Instruktøren, der blandt også er kendt fra hitserien Silicon Valley på HBO, har baseret filmen på sit eget liv og står nu klar til at gæste den danske hovedstad. Både Ross og Mortensen gæster nemlig gallapremieren på filmen, og det hele kommer til at foregå i biografen Dagmar i København den 2. august.

Filmen, der allerede har haft premiere i de amerikanske biografer, er blevet rost til skyerne, og det er særligt Mortensens præstation, som har fået den gode opmærksomhed. Det amerikanske branchemagasin Variety har blandt andet beskrevet hans præstation i rollen som den idealistiske far som en karakter “Viggo Mortensen er født til at spille”. Også The Hollywood Reporter beskriver Mortensen som særdeles karismatisk.

De heldige fans, der har fået sig en billet til den eksklusive gallapremiere, kan blandt andet glæde sig til en lækker menu, masser af drinks og en introduktion til filmen af instruktør Matt Ross samt Viggo Mortensen.

Captain Fantastic har premiere i hele landet torsdag d. 4. august.

Se traileren til filmen her: