Den prisvindende serie Breaking Bad er snart tilbage igen. Skaberen bag serien arbejder nemlig på en film.

Breaking Bad– og Better Call Saul-skaber Vince Gilligan har arbejdet på en film i franchisen, som ifølge Deadline skal indspilles i løbet af midten af november og frem til tidlig februar. Indspilningerne kommer til at foregå i New Mexico.

Projektet har ellers været hemmeligholdt indtil nu, men Alberquerque Journal kunne i dag afsløre, at indspilningerne har fået grønt lys.

Det forventes, at Gilligan har skrevet manuskriptet og også skal fungere som filmens instruktør.

Det er endnu uvist, om der er tale om en biograffilm eller en minifilm eller -serie til et netværk eller streamingplatform, men Deadline skriver, at Sony er involveret, og det kunne derfor godt betyde, at filmen har gode chancer for at få biografpremiere.

Det er heller ikke offentliggjort, hvordan historien vil udspille sig, og man ved derfor heller ikke om hverken Bryan CranstonAaron Paul eller Bob Odenkirk får mulighed for at vende tilbage til deres roller.

Odenkirk er som bekendt aktuel i Better Call Saul, der er en prequel-serie til Breaking Bad, og som har været nomineret til både Golden Globes og Emmy Awards siden premieren i 2015.

Breaking Bad, der havde premiere i 2009, og som løb frem til 2013, har blandt andet vundet to Golden Globes i 2014 og 2012 for bedste tv-drama. Serien ligger med en 9,5-rating på 5. pladsen over de bedste tv-serier nogensinde på IMDb’s top 250.

LÆS OGSÅ:
Nu kan kostumet fra 'Deadpool' blive dit