Woody Harrelson vil som den første instruktør nogensinde lave en liveproduktion af en biograffilm.

Det er allerede blevet gjort på tv i form af liveproduktioner af både Grease, A Few Good Men, Peter Pan og senest Hairspray med Ariana Grande. Nu vil skuespiller og instruktør Woody Harrelson gøre det umulige; Han vil instruere en film, som skal vises i biograferne samtidig med, at den bliver optaget.

Francis Ford Coppola har i mange år talt om at gennemføre et lignende projekt, men if you snooze, you loose, og Woody overhaler nu Coppola inden om med sit kommende projekt Lost In London.

Filmen er Harrelsons første film, han selv skal instruere. Men det er åbenbart ikke en udfordring nok i sig selv. Derfor skal filmen vises i biograferne samtidig med, at den bliver indspillet. Harrelson, som selv har skrevet historien, skal spille sammen med Owen Wilson og Willie Nelson i filmen, som finder sted på i alt fjorten forskellige steder.

LÆS OGSÅ: Ugens trailere er med biler, damer og hemmelige elskere

“Jeg fik den her idé for mere end ti år siden. Jeg elsker teater, og jeg elsker film, og jeg ville virkelig gerne finde ud af en måde at blande de to ting sammen. Så tænkte jeg, at den her konkrete historie finder sted sekventielt, så jeg ville gerne indspille den i real time som livefilm, eller hvad du vil kalde det,” fortæller han til Entertainment Weekly.

LÆS OGSÅ:
Filmens oprindelige stjerner har sagt ja: 'Zombieland' vender tilbage

Harrelson sammenligner projektet med Saturday Night Live, som i høj grad kan sammenlignet med live teater. Herhjemme har projektet været forsøgt med programmet Live fra Bremen. Udfordringen bliver dog at kunne lave en film, der kører i næsten to timer uden reklamepauser.

Filmen Lost In London er en historie baseret på en aften i Harrelsons eget liv. Han blev tilbage i 2002 arresteret i London efter at have ødelagt et askebære i en taxa.

“Jeg ville sige, at det er en dyb, søgende komedie. Den handler om en fyr, der har det hele og risikerer at miste alt,” fortæller Harrelson, der ikke ønsker at give for meget af plottet væk.

Lost In London vil blive vist i mere end 550 biografer den 19. januar 2017. Om en dansk biograf hopper med på projektet, det er endnu uvist, men vi krydser fingre.