Her er anmeldernes bedømmelse af ‘X-Men: Apocalypse’

Den længe ventede X-Men: Apocalypse film har endelig fået premiere i både USA og Danmark. Filmen er instrueret af Bryan Singer og har linet et så fantastisk sæt skuespillere op, at det nærmest er umuligt for filmen at flunke fuldstændigt. Oscar-vinder Jennifer LawrenceMichael Fassbender, Sophie Turner, Oscar Isaac, Olivia Munn og James McAvoy er alle en del af den actionfyldte superheltefilm.

Filmens anmeldelser har været lunkne, men det er i høj grad de engelske og amerikanske medier, som har været hårdest ved filmen. Variety skriver, at “Bryan Singers fjerde X-Men film skuffer med for mange karakterer og en for stor tiltro til visuelle effekter.” Daily Mail kalder filmen “lang, høj og rodet.” I Danmark har anmelderne været en anelse mildere, mere positive og generelt bedre til at tage filmen for, hvad den er.

Variety: “Bryan Singers fjerde ‘X-Men’ film skuffer med for mange karakterer, og en for stor tiltro til visuelle effekter.”

IGN: “X-Men: Apocalypse works best as a fresh start for the series, rather than a continuation of what came before. Apocalypse is an undeniably fun and entertaining adventure and does a pretty good job of establishing Xavier’s next class.”

Daily Mail 2/5: “Lang, høj og rodet.”

Empire 2/5: “Isaac gør sit bedste for at give karakteren noget vægt og er ind i mellem succesfuld, men Apocalypse’s bøf med det 20. århundrede forbliver uklart.”

LÆS OGSÅ:
Suburbicon trailer: Matt Damon bliver blodig i ny George Clooney-film

Politiken 4/6: “Meget kan man sige om Marvel-film, men smæk for skillingen får man. ”

Ekstra Bladet 4/6: “Stor filmkunst er det muligvis ikke, men toptrimmet underholdning af den mere begavede slags er vel heller ikke sådan at kimse af.”

Soundvenue 4/6: “’X-Men: Apocalypse’ er den mest visuelt blændende ’X-Men’-film til dato, og på et IMAX-lærred blæser den publikum bagover i en grad, som dette års tidligere superheltebrag ’Batman v Superman’ og ’Captain America: Civil War’ ikke kom i nærheden af.”

Filmmagasinet Ekko 4/6: “Bryan Singers foreløbige farvel til X-Men-universet er genrerabalder med smæk på, selvom den til tider føles mere som en æresrunde end et rekordforsøg.”

Se filmens trailer nedenfor, og bestil billetter til filmen her.