I december måned annoncerede Drone på deres facebookside og instagram, at baren og spillestedet på Nørrebrogade 184 lukker ned. 

I 2009 åbnede rockbaren Drone i lokalerne der tidligere var hjem for Apparatet. Den mørke kælder har i næsten otte år siden været Nørrebros samlested for rockentusiaster, der ville feste i weekenden til deres yndlingsgenre – opført af dj’s såvel som livebands. Stedet har da også haft besøg af en del musikere fra undergrundsmiljøet på rockscenen, med optrædener fra kunstnere som Bleach Blondes, Singapore Sling og Silver Apples.

Baren er desuden kendt for dens stamgæster, billige øl, laid-back stemning og de vilde fester, der har fundet sted i den berygtede kælder.

Men nu er det altså desværre slut. Så for den allersidste gang holder Drone et brag af en fest denne weekend – med det endelige farvel lørdag d. 28. Januar.

Dette gøres med liveoptrædener fra Shiny Darkly (som også afholdte deres første koncert på denne scene), The Love Coffin og Collider.

Festlighederne starter klokken 20, og der er mulighed for at blive og danse sorgerne væk helt indtil klokken 5 om morgenen. Der er over 1500 interesserede i eventet på facebook, så kom tidligt og få nogle billige øl og ryg en smøg til noget fedt musik.

Tjek eventet ud på Facebook for flere informationer.